|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
exoff
مدیر سایت

وضعیت: آفلاين 25 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 26 امتياز: 99 تشکر کرده: 5 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شاهین شهر
|
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 خرداد ماه ، 1389 21:12:45 موضوع مطلب:
تعریف علمی مسترینگ |
|
|
یکی از ساده ترین و روان ترین تعریفات در علم مسترینگ:
تعریف مسترینگ
فرایند گرفتن نتیجه میکس و قرار دادن آن در فرم نهایی یک آلبوم را مسترینگ گویند
قابل ذکر است که باید در مستر کردن از گوش خودتان استفاده کنید و دارای یک جفت گوش طلائی
باشید
و در مرحله ی مسترینگ یک تصویر ذهنی از آنچه می خواهید ترسیم کنید تا با استفاده از تجهیزات لازم
به تصورتان جامه ی عمل بپوشانید.
مسترینگ نیازبه گوش دادن دراوقات و جوانب مختلف دارد پس هیچوقت کل کار را دریک روزتمام نکنید.
البته یک پیشنهاد مفید آن است که نمونه کار مستر شده را در موبایل ماشین ضبط باند کامپیوتر نوار تست کنید و بعد در مورد کار یه نظر بندی بکنید البته
اکولایزر ها و نوع رکورد و میکس قبل از هر چیزی نوع مستر رو مشخص میکنه...
نظر دوستان حرفه ای رو هم بسیار دوست دارم بدونم
البته یه چیزی هست که منو به وجه میاره و اونم اینه که با وجود تمام فناوری های برتر دنیا این حس و نحوه پر احساس و نفس های خوانندست که به کار
روح می بخشه و ....
نظر دویتان در موردسئوال دوم چیه ؟
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
| تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک : |
|
|
|
hvid
کاربر جدید

وضعیت: آفلاين 28 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 10 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 28 خرداد ماه ، 1389 15:50:53 موضوع مطلب:
|
|
|
| من مسترینگ را پیش یکی از اساتید موسیقی کامل گزرانده ام . مطالب بالا اشتباه است البته کمی . |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
exoff
مدیر سایت

وضعیت: آفلاين 25 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 26 امتياز: 99 تشکر کرده: 5 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شاهین شهر
|
ارسال شده در:
جمعه، 28 خرداد ماه ، 1389 23:39:28 موضوع مطلب:
پس درستش |
|
|
| hvid مي نويسد: |
| من مسترینگ را پیش یکی از اساتید موسیقی کامل گزرانده ام . مطالب بالا اشتباه است البته کمی . |
پس اگه علمش رو دارید با بیان درست و کامل آن آن را در چند صفحه مقاله کامل کنید نه اینکه بیان کنید من دوره دیدم .....
منتظر آموزش کامل شما هستیم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|